Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2021

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Ο ΟΙΚΟΣ ΜΑΣ

Ξαφνικά βλέπουμε την Κυβέρνηση να έχει από τα πρώτα θέματα στην καθημερινή της ατζέντα το Περιβάλλον. Τι άλλαξε και τα προηγούμενα χρόνια δεν είχε καμία κυβέρνηση εστιάσει όσο τώρα στο Περιβάλλον;

Ξέρουμε ότι όταν αναφέρεται Περιβάλλον ουσιαστικά είναι ο Οίκος μας δηλ. το σπίτι που κατοικούν οι Άνθρωποι και οτιδήποτε ζωντανός οργανισμός. Περιβάλλον είναι Ο Αέρας , το Νερό και το έδαφος . Άρα καταλαβαίνουμε ότι εξαρτάται από τον σεβασμό των ανθρώπων στο περιβάλλον, η τροφή μας, το ίδιο το νερό μας, η ενέργεια μάς δηλαδή η ίδια η ζωή μας.

Βλέπουμε μια μονόπλευρη και με δόλο ενημέρωση των κομμάτων μέσα από τα ΜΜΕ και να έχει περάσει η πληροφορία το ποσό κακό μας κάνει π.χ. το Διοξείδιο του Άνθρακα. Όμως είναι ακριβώς έτσι;

Οι επιστήμονες τί λένε;

Το ξέρετε ότι Χωρίς διοξείδιο του άνθρακα δεν γίνεται φωτοσύνθεση!!!!!!!!Πριν από 100 με 200 χρόνια οι μετρήσεις πού είναι; Γιατί οι Κυβερνήσεις κατευθύνουν τους πολίτες πάντα όπου και όπως θέλουν???? Π.Χ θέρμανση αλλά και κίνηση.

Ποιοι δίνουν τις χρηματοδοτήσεις;

Όλα αυτά συμβαίνουν και θα συμβαίνουν για το "καλό μας" όσο οι πολίτες είναι πιόνια Χωρίς γνώση αλλά και χωρίς πλούτο!!!

Όλα μπορούν να αλλάξουν με την Διακυβέρνηση των ιδίων των πολιτών δηλαδή με την ΕΛΛΉΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

Καλώ όλους τούς Ανθρώπους να συμμετέχουν στην ανάγκη για πολιτική μεταρρύθμιση τώρα!!!!!!!!!


Μάριος Κουνδουράκης

Υπ. Βουλευτής ΕΛΛΉΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ