Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2021

ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΔΙΟΙΚΕΙ... Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ή Η Α.Α.Δ.Ε ;

Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΛΕΟΝ ΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΡΚΕΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΦΕΚ ΠΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΜΑΣ. 

ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΑΥΤΟ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΜΕ ΧΑΛΚΕΥΜΕΝΕΣ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΙΣ ΧΩΡΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΡΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΣΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΑΡΧΕΣ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΩΝ. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΑΡΧΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΟΜΙΚΟ Ή ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ. ΔΗΛΑΔΗ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΦΥΣΙΚΟ ΧΩΡΟ ΠΡΟΣ ΔΥΝΑΣΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΥΛΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ. ΣΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ, ΟΠΟΥ ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ.

ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ Α.Α.Δ.Ε. (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ). ΤΟΝ ΥΠΕΡΝΟΜΟ 4389/2016, ΦΕΚ 94 Α/27-5-2016, ΠΟΥ ΜΕ ΒΑΣΗ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΑΥΤΗ Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ, ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΕΛΕΓΞΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΚΛΟΠΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΝΤΟΤΗΤΑΣ ΜΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΧΡΩΣΤΑΜΕ, ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕ ΠΟΤΕ ΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ.